Quality healthcare - Woman breastfeeding her child. Fondacioni spitalor

Ushqyerja me gji

Ndihmë praktike për nënat

Në bashkëpunim me maternitetin, fondacioni takohet çdo ditë me nënat e shtruara në maternitet apo nënat që sapo kanë lindur për t’i inkurajuar që të ushqejnë me gji. Nënave u jepet një udhëzues prej 25-30 minutash mbi dobitë e ushqyerjes me gji dhe gjithashtu marrin ndihmë praktike se si të ushqejnë me gji.

Na kontaktoni

Keni nevojë për më shumë informacion?

Na kontaktoni nëse doni të dini më shumë rreth këtij projekti

Dërgoni mesazhin tuaj këtu

    Logo FSNF Shqip

    Çdo nënë dhe fëmijë në Shqipëri meriton kujdes shëndetësor cilësor. Ne bashkëpunojmë me maternitetet për të ofruar fillimin më të mirë të mundshëm.

    Të drejtat e rezervuara ©2024 Fondacioni Spitalor i Nënës dhe Fëmijës | Krijuar dhe zhvilluar nga Refined Code