Kontaktoni me ne

  Të dhënat e kontaktit

  • Vendndodhje

   Fondacioni Spitalor i Nënës dhe Fëmijës, Bulevardi Zogu i Parë

  • Telefon

   +35568 583 3730

  • Email

   info@fsnf.org

  Logo FSNF Shqip

  Çdo nënë dhe fëmijë në Shqipëri meriton kujdes shëndetësor cilësor. Ne bashkëpunojmë me maternitetet për të ofruar fillimin më të mirë të mundshëm.

  Projektet tona

  Të drejtat e rezervuara ©2024 Fondacioni Spitalor i Nënës dhe Fëmijës | Krijuar dhe zhvilluar nga Refined Code