Një nënë në çdo kohë

Një nënë në çdo kohë Një nënë e informuar dhe e fuqizuar është një forcë për ndryshim, jo vetëm për foshnjën e saj, por për gjithë familjen e saj. Edukim Kohët e fundit, mamia jonë Anne Kretschmer u ftua të fliste për mënyrat për të qetësuar një foshnjë që qan në një nga rrjetet kryesore televizive. Mesazhet e qarta dhe…

Fillime të lumtura së bashku – Verë 2022

Fillime të Lumtura së bashku – Verë 2022 Përafërsisht një e treta e një milion grave vdesin çdo vit nga kushtet e lidhura me shtatzëninë. Tre të katërtat e këtyre vdekjeve konsiderohen të shmangshme. Shqipëria ka një nga nivelet më të larta të vdekshmërisë amtare në rajon. Ndërsa nënat mësojnë shenjat e rrezikut para dhe pas lindjes, ato do të…

Fillime të lumtura

Ky numër i parë i “Fillime të Lumtura” është një vështrim i shkurtër në jetën e nënave dhe foshnjave të reja, jetët e të cilëve ne po prekim përmes dhurimit tuaj bujar.