Dhuroni pajisje

Donacione jomonetare për spitale dhe nëna në nevojë

Edukimi i pacientit

Krijimi i klasave paranatale bazuar në prova të vërtetuara për familje shqiptare

Edukimi mjekësor

Trajnimi i stafit mjekësor mbi praktikat më të mira për lindjen dhe kujdesin postnatal

Ushqyerja me gji

Dhënia e ndihmës praktike për nënat

Mbrojtje e të drejtave

Ndërgjegjësim për shëndetin dhe fuqizimi i grave

Vizioni

Vizioni ynë

Vizioni ynë është që çdo nënë dhe fëmijë i sapolindur në Shqipëri të marrë kujdes shëndetësor cilësor.

Ne bashkëpunojmë me maternitete për të ofruar pikënisjen më të mirë të mundshme.

Vision. Fondacioni spitalor
Mission. Fondacioni spitalor

Misioni

Misioni ynë

Misioni ynë është të bashkëpunojmë me maternitetet për të transformuar cilësinë e kujdesit shëndetësor dhe përvojën e pacientit.

Shkaqet e vdekjes së foshnjes dhe nënës janë lehtësisht të parandalueshme me një ndërhyrje që nuk kushton shumë, siç është edukimi mjekësor, marrja e pajisjeve funksionale dhe mbështetja për profesionistët shëndetësorë dhe nënat e reja.

Numrat këtë vit

Nëna të këshilluara
0
Të investuara
$ 0
Pako për bebe të dhuruara
0
Llogari të arritura
0

Vlerat tona

Vlerat

Integritet

Respektojmë standarde të larta etike dhe morale në komunikim dhe në sjellje, qoftë personale apo profesionale.

Përgjegjshmëri

Përdorim në mënyrë të përgjegjshme burimet monetare si dhe ato jomonetare që marrim nga mbështetësit.

Transparencë

Praktikojmë transparencë të plotë dhe komunikim të hapur në operimet tona, marrëdhëniet me donatorët, transaksionet me furnitorët, ndërveprimet me përfituesit si dhe politika të burimeve njerëzore.

Vlerësim

We believe that people are valuable, hence we act in a wat that respects our employees, donors and beneficiaries dignity, individuality, and intrinsic worth of every person. We encourage the professional, personal development of our staff.

Ekselencë

Përpiqemi të japim më të mirën në të gjitha ndërveprimet personale, profesionale dhe organizative. Performanca jonë ecën përpara me përmirësim dhe inovim të vazhdueshëm.

Mirënjohës për mbështetjen e partnerëve tanë bujarë

Abi Bank logo
Chicco logo
Agna Group logo
Fibank logo

Dëshmi

Dëshmi

“Ndihma e fondacionit ka qenë konkrete. Kanë dhuruar pajisje të ringjalljes zemër mushkri, ndër to shiringa elektrike, dy nebulizatorë dhe donacione për bebet si qumësht, bebelina dhe pako për bebet. Shumë faleminderit për çdo gjë që keni bërë dhe vazhdoni të bëni.”
icon
Lirie Shehaj
Kryeinfermiere e reanimacionit të neonatologjisë të maternitetit
“Erdhën në jetë së bashku parakohe, por vetëm Matea ime e vogël ia doli të mbijetonte. Matea ime luftoi fort për jetën! Falë mëshirës së Zotit që nuk ma theu shpirtin përgjithmonë dhe falë punës së jashtëzakonshme të stafit SUOGJ të Mbretëreshë Geraldinës, ajo sot është në shtëpi pas 50 ditësh të gjata në reanimacion. Kur lindi peshonte vetëm 1000 gram dhe tani peshon 1530 gram. Rruga para është e gjatë por uroj që jeta të ketë fituar. Gjithë ju si staf dhe mbështetës të maternitetit “Mbretëresha Geraldinë”: Keni bekimin e një nëne! Me përulësi, iu puth duart dhe do të jem përgjithmonë mirënjohëse për gjithë çfarë keni bërë.”
icon
Gerta Luna Djarmati
Nënë e dy foshnjave prematurë, e cila iu bashkua grupit të suportit për nënat e foshnjave në reanimacion

Ndiqni se si po transformojmë kujdesin shëndetësor për nënat dhe foshnjat

Regjistrohuni për të marrë njoftime mujore

* duhet të plotësohet
Vendosni adresën tuaj të email-it
(Opsionale)
(Opsionale)
Logo FSNF Shqip

Çdo nënë dhe fëmijë në Shqipëri meriton kujdes shëndetësor cilësor. Ne bashkëpunojmë me maternitetet për të ofruar fillimin më të mirë të mundshëm.

Të drejtat e rezervuara ©2024 Fondacioni Spitalor i Nënës dhe Fëmijës | Krijuar dhe zhvilluar nga Refined Code