Medical stuff being trained for a quality healthcare. Fondacioni spitalor

Edukimi mjekësor

Trajnimi i stafit mjekësor mbi praktikat më të mira për lindje dhe kujdesin pas lindjes

Ne mundësojmë procesin e vazhdueshëm të edukimit të profesionistëve shëndetësorë përmes trajnimeve, evenimenteve akademike dhe publikimeve. Kërkimet kanë treguar se aktivitetet e vazhdueshme edukative si veçmas apo të kombinuara me kontribute të tjera mund të përmirësojnë praktikën profesionale dhe rezultatet e kujdesit të marrë nga pacienti.

 

Fondacioni Spitalor i Nënës dhe i Fëmijës punon të heqë disa nga pengesat për trajnimin e vazhdueshëm të infermierëve dhe mjekëve duke siguruar aktivitete falas të zhvilluara nga ekspertë dhe të akredituara nga profesionistë shëndetësorë në maternitetet kryesore në Shqipëri: SUOGJ “Mbretëresha Geraldinë”, SUOGJ “Koço Gliozheni” dhe Spitali Rajonal i Fierit.

 

Në vitet e fundit, kemi pasur mundësinë t’u shërbejmë mbi 1000 profesionistëve të kujdesit shëndetësor.

Na kontaktoni

Keni nevojë për më shumë informacion?

Na kontaktoni nëse doni të dini më shumë rreth këtij projekti

Dërgoni mesazhin tuaj këtu

    Logo FSNF Shqip

    Çdo nënë dhe fëmijë në Shqipëri meriton kujdes shëndetësor cilësor. Ne bashkëpunojmë me maternitetet për të ofruar fillimin më të mirë të mundshëm.

    Të drejtat e rezervuara ©2024 Fondacioni Spitalor i Nënës dhe Fëmijës | Krijuar dhe zhvilluar nga Refined Code